Ilmoittaudu mukaan suosittuihin ja valtavasti positiivista palautetta saaneisiin verkkokoulutuksiimme, joihin on osallistunut opettajatiimejä jo yli 400 eri oppilaitoksesta!

"Suuret, suuret kiitokset Maailmanluokan koulutuksesta! Se pisti minun maailman hetkeksi sekaisin. Meidän tiimin ja koko henkilökunnan keskustelut ovat olleet todella pysäyttäviä ja hedelmällisiä. Katsellaan omaa pedagogiikkaa ja toimintatapoja nyt uusin silmin."

Lisätietoja koulutuksista saat klikkaamalla kuvaa.

Tilaa koulutus nyt, aloita silloin kun itselle parhaiten sopii!


Pekka Peuran ja Najat Ouakrim-Soivion luoma verkkokoulutus antaa opettajille tärkeitä ja konkreettisia työkaluja oman arviointiosaamisen kehittämiseen.

Verkkokoulutus on suunniteltu vahvistamaan niin yksittäisen opettajan kuin koko työyhteisön arviointiymmärrystä, -taitoja ja -osaamista. Lue lisää tältä sivulta


Syksyllä 2023 kouluissa otettiin käyttöön uudet 6. vuosiluokan lukuvuosiarvioinnin kriteerit, joita käytetään suhteessa paikallisesssa opetussuunnitelmassa vuosiluokittain 3–6 kohdennettuihin oppiaineen opetuksen tavoitteisiin.

Najat Ouakrim-Soivion ja Pekka Peuran luoma verkkokoulutus antaa opettajille oleellisia ja konkreettisia työkaluja arviointikriteerien monipuoliseen hyödyntämiseen niin oppimisen jatkuvassa ohjauksessa kuin lukuvuosiarvioinnissa. Lue lisää tältä sivulta


Perusopetuksen päättöarvioinnin kriteereihin on tuotu uutena elementtinä osaamisen kuvaukset arvosanoille 5, 7, 8 ja 9. Najat Ouakrim-Soivion ja Pekka Peuran luoma verkkokoulutus antaa opettajille tärkeitä ja konkreettisia työkaluja päättöarvioinnissa menestymiseen ja oppilaiden tasavertaiseen kohteluun. Verkkokoulutus on suunniteltu vahvistamaan niin yksittäisen opettajan kuin koko työyhteisön päättöarviointiin liittyvää ymmärrystä ja osaamista. Lue lisää tältä sivulta.


Pekka Peuran ja Najat Ouakrim-Soivion luoma verkkokoulutus antaa varhaiskasvatuksen ammattilaisille tärkeitä ja konkreettisia työkaluja oman arviointiosaamisen kehittämiseen. Verkkokoulutus on suunniteltu vahvistamaan niin yksittäisen henkilön kuin koko työyhteisön arviointiymmärrystä, -taitoja ja -osaamista. Lue lisää tältä sivulta.


Pekka Peuran luoma verkkokoulutus herättää ja inspiroi opettajia kehittämään omaa opettajuuttaan. Se tarjoaa ajattelun ja tekemisen työkaluja arjen opetustyöhön sekä laaja-alaista ymmärrystä opetuksen kehityksen nykytilasta ja tulevaisuudesta. Koulutus on tarkoitettu opettajille, jotka haluavat sinnikkään työn kautta kehittää ymmärrystään oppimisesta. Osallistujalta odotetaan myös halua tehdä pitkäjänteistä työtä kehittyäkseen paremmaksi ja taitavammaksi opettajaksi. Lue lisää tältä sivulta.


Pekka Peuran ja Laura Jääskeläisen luoma verkkokoulutus antaa opettajille tärkeitä ja konkreettisia työkaluja ryhmän toimivuuden, yhteistyön ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Verkkokoulutus vahvistaa opettajan ja koko työyhteisön kykyä luoda toimivia ja henkisesti turvallisia opetusryhmiä, mikä edistää työrauhaa, oppimista ja opetustyön mielekkyyttä. Lue lisää tältä sivulta.Ravistelukoulutuksen tarkoituksena on auttaa havaitsemaan, haastamaan ja murtamaan jämähtäneitä ajatuksia, toimintatapoja sekä asenteita opettajaidentiteetissä ja työyhteisössä.

Pekka Peuran ja Meri-Maaria Kivekkään luoman koulutuksen aikana herätellään ja ravistellaan ajatuksia toiminnallisten harjoitusten ja keskustelujen avulla. Tavoitteena on aikaansaada tilaa luoville oivalluksille sekä työyhteisön ja opettajuuden kehittämiselle. Lue lisää tältä sivulta.